28 Mayıs 2008 Çarşamba

Hollanda Euro 2008

Boschker ve Landzaat'dan sonra Van Basten'den son kesiği Boulahrouz yedi. Ayrılacak son oyuncunun savunmadan olacağını zaten önceden söylemişti Van Basten. Ooijer ve Melchiot'un sakatlıkları sorun yaratmayacak düzeyde olunca ihale Boulahrouz'a kaldı. Hollanda'nın yarı final görmesi bile sürpriz olur benim için. Tek tek ele alındığında mükemmel bir kadroya sahipler ama İspanyollar gibi her turnuvada hayal kırıklığına uğratıyorlar herkesi. Onlarla ilgili tek merakım Huntelaar'ın ilk büyük turnuvasında ne yapacağı. Bir de adamım Van Persie var tabi keyifle izleyeceğim. Robben'in tek başına maç çevirmeye kalkışmaması dileğiyle...

Kaleciler: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam), Henk Timmer (Feyenoord)
Savunmacılar: Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Ajax Amsterdam), Joris Mathijsen (Hamburg SV), Mario Melchiot (Wigan Athletic), Andre Ooijer (Blackburn Rovers)
Orta Sahalar: Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (Twente Enschede), Nigel de Jong (Hamburg SV), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Hamburg SV), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar)
Forvetler: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)

Hiç yorum yok: