29 Mayıs 2008 Perşembe

Fransa Euro 2008

İki takım çıkabilecek bir kadro çağıran Domenech sonunda kadroyu 23'e indirdi ve 7 oyuncuya yol verdi. Cisse, Mexes, Escude, Flamini, Diarra, Landreau ve Ben Arfa turnuvayı evden izleyecek. Sanki Boumsong ve Malouda yerine Mexes ve Ben Arfa olabilirdi. Wenger'in laneti şimdiden Flamini'yi yakaladı. İyi geçirdiği ve sonunda Milan'a imza attığı sezonda, kendi ülkesinin Milli Takım'ına seçilemedi. Bir de Cisse durumu var tabi. Adam Liverpool'a transfer olduğunda Torres'in yolundayken ayağı kırıldı. İyileşti, yeniden kendini bulup Milli Takım'a çağrıldı 2006'da. Kupadan 20 gün önce bir daha ayağını kırdı. Şimdi bir kez daha çağrıldığı Milli Takım'da bu sefer de Gomis ve Benzema'nın geçirdiği harika sezona takıldı. Üzülüyorum bu Cisse'ye hakikaten...

Kaleciler: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)
Savunmacılar: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern Münih), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Lilian Thuram (Barcelona)
Orta Sahalar: Lassana Diarra (Portsmouth), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Patrick Vieira (Inter), Samir Nasri (Olympique Marsilya), Franck Ribery (Bayern Münih)
Forvetler: Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Olympique Lyon), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Sidney Govou (Olympique Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea)

Hiç yorum yok: