22 Temmuz 2008 Salı

Nokta transfer diye buna derim

Meira'yla Galatasaray'ın adı ilk geçtiğinde yalan gazete haberlerinden biridir diye düşünmüştüm. Euro 2008 öncesine kadar ki iki büyük turnuvada da Portekiz milli takımında görev yapan, bu turnuvada yerini Pepe'ye kaptıran bir adam gelmez Galatasaray'a diye düşünmüştüm. Ama Uefa zaferinin ekmeği ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilme ihtimali Meira için yeterli olmuş anlaşılan. Tabi bir de Meira'nın kariyerine yeni heyecan getirecek bir transfer isteği. 33 yaşına gelen Song'un yerine daha az maliyete alınan Meira. Polat ve yönetimi hakikaten iyi işler yapıyor ve yapacak gibi de görünüyor. Emre'ye hemen çamur atmak istemem ama Meira - Servet ikilisi de herkesin hayallerini süsleyecek oyuncular...

(Çok kötü ama ucuz yırttığım bir motor kazası yaptım. 1 hafta üstüne basmam yasak. Yazlık evde net bağlantısı olmadığından wireless olan mekana hep gelemiyorum. Yazılar aralıklı olduğu için kusurumuza bakılmaya...)

1 yorum:

MVAB dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Meira için yorumlarına çokyerinde,Güngörü bilmemde Aşık yine yedek kalır devre arası kiraya gider,yine milli takımda partneri olur Servetin:)kolay gelsin :)