4 Haziran 2008 Çarşamba

Kim alır?

Euro 2008'in dışında kalan İngilizler tamamen transfer piyasasına kilitlenmiş durumda. Chelsea'nin Ancelotti balonu, Mark Hughes'un City görüşmeleri derken son 3 gündür herkes genç bir Galli'yi konuşuyor. Giggs'den bu yana en iyi genç Galli oyuncu olarak gösterilen Cardiff'in 17 yaşındaki orta saha oyuncu Aaron Ramsey için şu anda Arsenal, Manchester United ve Everton kapışıyor.

Dün herkes United'ın bu işi bitirdiğini düşünürken, önce Arsenal United'ın verdiği ücreti önerdi Cardiff'e.( Açıklanan bir rakam yok) Bugün de Everton resmi sitesinden Cardiff'e yapılan £5 milyonluk teklifin kabul edildiği ve Ramsey'le görüşmelere başlandığı duyuruldu. Ramsey hangisini tercih eder bilemem ama United bana en uzak tercih gibi gözüküyor. Orada forma bulması uzun sürebilir Ramsey'in. Wenger'in gençlere yaklaşımı veya Everton'ın kadro yapısında daha rahat oynayabilme imkanı Ramsey'e cazip görünebilir. Yine de Fergie'nin Giggs gazını devreye her an sokmasını da beklerim. Birkaç gün içinde sonuçlanacaktır zaten bu transfer...

(Bu arada Aaron Ramsey'in İngilizler'e 66'da Dünya Kupası'nı kazandıran efsane teknik direktör Alf Ramsey'le herhangi bir akrabalık bağı bulunmamaktadır...)

Hiç yorum yok: