15 Mart 2008 Cumartesi

Kicks Online


New Star Soccer oyununu herkes hatırlar. Profesyonel futbola adım atıp kontratlarımız, sponsorlarımız ve skandallarımızla gerçek futbolcu havasına girdiğimiz görüntüsü kötü, içeriği güzel bir oyundu. Bu oyunun müptelaları olan bizler için şimdi yeni bir oyun daha var. Bireysellik yönünden NSS'ye benziyor. Yine kendimiz oynuyoruz ama ayrıldıkları birçok nokta var.
Oyunun konusu sokak futbolu. En yüksek level 50, normal futboldaki gibi pozisyonlar mevcut (Defans, Orta Saha , Forvet). Level 18'e kadar seçtiğimiz mevkilerde ilerliyoruz, 18'den sonra gelişmiş pozisyonumuzu seçiyoruz. Normal RPG'lerde olduğu gibi skill alabiliyoruz, çeşitli kıyafetler alabiliyoruz, kendi statlarımızı dağıtabiliyoruz. Maçlar 3v3, 4v4 ve 5v5 şeklinde yapılıyor. 25 ve üstü olduktan sonra kendi kulübümüzü kurabiliyoruz, kulüpler arası turnuvalar gerçekleşiyor.
Online olarak oynanan bu oyunu denemeniz şiddetle tavsiye edilir. Ayrıca müthiş arkadaşlıklar oluşuyor. Özellikle biz Türkler olarak birbirimizi çok kolluyoruz...

Hiç yorum yok: