13 Mart 2008 Perşembe

Ah be Jenas!

Uefa'da ilk altı çeyrek finalist belli oldu dün gece. Tottenham ilk maçtan sonra söylediğim gibi deplasmanda üstün oynadı ve maçı penaltılara taşıdı. Lazovic'in kaçırmasıyla avantajı da eline geçirdi ama önce Jenas'ın sonra da Chimbonda'nın kaçırdığı beş ve altıncı penaltılar PSV'ye turu atlattı. Bayern'e karşı durabilecek tek takımdı Tottenham. Onlar da elendi ya bundan sonra Uefa'nın şampiyonu belli olmuştur bana göre. Bayern'de formalite maçında Anderlecht'i sevindirdi. Belçikalılar elense de Bayern'i yenip birkaç puan daha kazandırdılar ülkelerine. Anderlecht'in ilk golü Serhat'tan.


Everton'a gerçekten çok yazık oldu. Moyes mükemmel motive etmiş takımını rövanş için. Adeta tek kale oynadı Everton. İki tane atıp penaltılara taşıdılar ama Frey'i geçemediler. Özellikle Yakubu o kadar çok gol kaçırdı ki, rahatlıkla tur atlardı Everton sadece birini atmış olsaydı. Muhtemelen bugün Bolton'ın da elenmesiyle İngilizler'in Uefa'da temsilcisi kalmayacak.


Getafe Benfica'yı evinde de yendi, Camacho'ya selamı çaktı. Schuster'in mirasına çok iyi bakıyor Laudrup. Chelsea dedikodusu çıkaranlara gün doğdu tekrar. Leverkusen iki kez öne geçtiği maçta Hamburg'a yenildi ama turu geçti. Bu formları sürerse ligde de geçeceklerdir Hamburg'u. Zenit Marsilya'yı 2-0'la geçti. Gerets çok yanmıştır ilk maçta Arshavin'den 82'de yediği gole ama sürsün artık eşeğini Niğde'ye. Bu arada Zenit'e turu getiren ikinci golün asisti Fatih Tekke'den...

Hiç yorum yok: