29 Şubat 2008 Cuma

Bizde olsa nasıl karşılanırdı?


İki gün önce Liverpool kaptanı Steven Gerrard takımın bu sene kötü bir performans sergilediği ve yine hedeflediklerinin uzağında kaldıkları hakkında bir demeç verdi İngiliz basınına. Yapılan transferlere rağmen özlenen Premier Lig şampiyonluğu için erken havlu atmalarından bahsetti ve ekledi Gerrard: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış olsak da gerçeklerden kaçamayız. Herkesin asıl istediği lig şampiyonluğu. Her sene şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyoruz ama sonrasında bir dahaki sezonla ilgili planlar üzerine konuşmak zorunda kalıyoruz." Bugün Gerrard'ın açıklamaları için bir cevap geldi Benitez'den. "Herkes Steven'la aynı fikirde. Buna şüphe yok. Ama Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz ve eminim oyuncularım en iyisini yapacaktır." diye konuşan Benitez bir nevi destekledi oyuncusunun açıklamalarını.


Aynısını bir de bizim için düşünsenize. Örnek olarak Trabzonspor'u çok uygun mesela. Onların Liverpool gibi sarılacak bir kupası da yok ama düşünün ki şu anda Gökdeniz çıkıyor ve takımın her sezon başarısız olduğunu ve artık gelecekle ilgili umut dolu açıklamalar yapmaktan sıkıldığını söylüyor. Önce yönetimi ve teknik direktörü ateş püskürürler. Sonrasında medya Gökdeniz'in Avrupa'dan bazı talipleri olduğunu (ki Juventus diyecek kadar abarttılar da geçmişte) ve gitmek istediği için böyle açıklamalar yaptığını söyler. Ve aynı zamanda Aziz Yıldırım'la da görüştüğünü iddia ederler. Sonrasında Gökdeniz'in Trabzon yılları hakkında kronolojik yazılar yazıp, özellikle de bahis skandalına geniş yer verirler. Yani konuyu nerden nereye getirirler.

İşte kendi liglerinde şampiyonluğa hasret iki takım ve kaptanları. Gökdeniz henüz böyle bir açıklama yapmadığı için belki ben abartıyorumdur ama medyamızı da az çok hepimiz tanıyoruz. Yorum sizin...

Hiç yorum yok: