11 Mayıs 2008 Pazar

Kaldı iki maç...

U-17 Milli Takımımız dün Sırbistan'la berabere kalarak, grup lideri olarak yarı finale çıktı. Bazı oyuncularımız dinlendirildiği için belki Sırbistan daha üstün gözüktü ama sonuç olarak istediğimiz liderliği elde ettik. Yarı finalde rakip Fransa. Şampiyonluk için iki maçı kaldı Millilerimizin. Neden olmasın ki? 2005'in şampiyonlarının çoğu şimdi nerede bilen yok. Bu çocukların da kaderi aynı olmaz umarım...

Stat: WOW Futbol Merkezi Hakemler: Gediminas Mazeika (Ukrayna), Stanislau Savitski (Belarus), Marjan Kirovski (Makedonya)
Sırbistan: Vilson Cakovic, Zlatko Lišcevic, Nebojša Gavrilovic, Milan Milanovic, Goran Brkic, Aleksandar Ignjovski, Vuk Mitoševic (Dk. 74 Marko Obradovic), Adem Ljajic, Danijel Aleksic, Luka Milivojevic (Dk. 64 Predrag Stevanovic), Stevan Smederevac.
Yedekler: Marko Nikolic, Milan Rodic, Nenad Stjepic, Nemanja Gudelj, Marko Rajic.
Türkiye: Metin Uçar, Sertaç Eren, Abdülkadir Kayalı, Öztürk Karataş (Dk. 41 Batuhan Karadeniz), Gökhan Töre, Volkan Dikmen, Berk Neziroğluları, Sefer Sever (Dk. 68 Soner Aydoğdu), Barış Yardımcı, Muhammet Demir (Dk. 49 Eren Albayrak), Emre Çolak.
Yedekler: Umutcan Yüksel, Erhan Karayer, Özgür Çek, Emrah Yollu, Eren Albayrak.
Sarı Kartlar: Dk. 47 Danijel Aleksic (Sırbistan), Dk. 63 Berk Neziroğluları, 80+2 Gökhan Töre (Türkiye)

Hiç yorum yok: