23 Şubat 2008 Cumartesi

Rafa'ya e-tebrik

Liverpool menajeri Rafa Benitez son günlerde büyük baskı altındaydı. Ligdeki kötü performans,FA Cup'taki Barnsley yenilgisi derken
herkes Rafa'nın sezon sonunda gönderileceğinden bahsediyordu. Hatta Liverpool sahipleri Gillett ve Hicks'in sezon sonu için Benitez'in yerine Klinsmann'la görüştüğü bile ortaya çıkmıştı. Ancak son alınan Inter galibiyetinden sonra Rafa takım sahibi Hicks'le arasının çok iyi olduğunu söyledi. "Her gün değil ama her hafta maçlardan önce ya da sonra mail yoluyla benimle bağlantıya geçer. Maçlardan önce ya da sonra mutlaka bana mail atıp başarılar diler ve tebrik eder. Ben de teşekkür ederim. Son Inter maçından sonra aramız şimdiki olduğundan daha iyi olamazdı" diye anlatmış Rafa İngiliz basınına. Inter maçıyla biraz olsun koltuğunu kurtarsa da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktan başka çaresi yok bizce İspanyol hocanın. Yoksa yakın zamanda Genelkurmayın e-muhtırası gibi, takımın sahipleri de onu mail yoluyla kovacaklardır.

Bu arada dün Liverpool'un hem futbolcu hem de menajer olarak efsane ismi Kenny Dalglish'in takımdan ayrılmasının 17. yıldönümüydü. Son Premier Lig zaferini Dalglish zamanında yaşayan Merseyside'lı taraftarlar daha bir hassas ve eski günlerin özlemi içindelerdir bugünlerde. Özellikle Rafa'ya duyurulur.

Hiç yorum yok: