11 Ağustos 2008 Pazartesi

Dedikodu Kazanı

Gündem yoğun. Ortalıkta bir sürü transfer söylentisi dolaşıyor. Gerçekleşen birşey olmadığı için dedikodulardan bir demet sunmak istedim...

Nesta'nın sakatlığından dolayı Galliani, Ivanovic'i istemek için Londra'ya uçmuş. Milan kiralamak, Chelsea ise satmak istiyormuş. Ayrıca bu sırada Abramovich'le Kaka transferi konusunda da görüşeceklermiş... (Observer)

Adı son zamanlarda Galatasaray'la da anılan Benni McCarty için Sunderland, Blackburn'e £7 milyonluk bir teklifte bulunacakmış... (Sun)

Berbatov için en fazla £25 milyon önermeyi düşünen Manchester United, Tottenham'ın £30 milyonda diretmesi durumunda sürpriz bir operasyonla Henry'i transfer edebilirmiş... (Sunday Telegraph)

Liverpool, Barry transferi için gerekli parayı Xabi Alonso'nun satışından sağlayamazsa Kuyt'u Hamburg'a satabilirmiş... (Daily Mail)

Everton, kulüp rekorunu kıracak bir bonservisle Vagner Love'ı transfer edebilirmiş... (Times)

Arshavin transferini bir türlü sonuçlandıramayan, arada Dean Ashton için West Ham'a yaptığı teklif de reddedilen Tottenham, son olarak Diego Forlan'ı listesine eklemiş... (Mirror)

İki tane de bitti gözüyle bakılan transfer var. Tottenham Portsmouth'un Kaboul için yaptığı £6 milyonluk teklifi kabul etmiş. Büyük ihtimalle Kaboul bugün Portsmouth'a imza atacak. Diğer haberse bir önceki postta eleştirdiğimiz Roma'yla ilgili. Marca'nın yazdığına göre Roma 9 milyon euroya Baptista için Real Madrid'le el sıkışmış. Baptista Roma'yla Şampiyonlar Ligi'nde belirli bir sayıda maça çıkarsa ekstra 2 milyon euro daha ödenecekmiş..

Hiç yorum yok: